A+ R A-

optimizare SEO - portofoliu optimizare seo clienti - mentenanta

Servicii optimizare SEO

SEO (Search Engine Optimization) este un proces care creste semnificativ vizibilitatea site-ului web, magazinului online.

SEO ( Search Engine Optimization - optimizare pentru motoarele de cautare)  este metoda cu cea mai mare eficacitate si costuri reduse pentru a aduce site-ul, pagina web, magazine online printre primele in domeniul dvs. Este cunoscut faptul ca, fiind  printre primii, in rezultatele motoarelor de cautare, esti printre cei mai cautati din bransa.

Optimizarea SEO unui site este un proces pe termen lung si nu poate avea nicidecum rezultate imediate in Google, primele rezultate ale procesului de optimizare urmand sa apara dupa cel putin o perioada de 30-45 de zile. Daca procesul de optimizare este grabit, site-ul respectiv risca sa fie penalizat de Google.

Ce implica SEO?

Selectarea cuvintelor cheie care vor genera traficul targetat, cercetarea continua a algoritmilor si a politicii motoarelor de cautare si cel mai important, intelegerea nevoilor clientului.

 

Este nevoie de SEO ?

Este foarte important ca fiecare companie(detinatoare de site web sau magazin online) sa ia in considerare cat de bine cotat este site-ul atat in cele mai importante motoare de cautare cat si directoare web. Exista mai multi pasi pe care o companie ar trebui sa ii faca pentru a maximaliza succesul site-ului lor in motoarele de cautare si directoare:

  • Identificarea cuvintelor cheie : Se aleg cu grija cuvintele cheie care au legatura cu site-ul si care sunt folosite pentru a gasi produsul sau serviciile dvs.
  • Analiza competitiva : Cuvintele cheie sunt revizuite pentru a include metoda de optimizare bazata pe structura de link-uri si pe incoming links.
  • Optimizarea paginii : Site-ul este optimizat cu meta taguri, body text si link-uri interne.
  • Link building : Generarea incoming links calificate si relevante
  • Inscrierea in directoare si motoare de cautare : Paginile web sunt inscrise manual in diferite motoare de cautare si directoare.
  • Analiza, re-optimizare : Rezulatele sunt observate pe o perioada de timp in functie de ranking si analiza traficului.
  • Report : Pe tot parcursul optimizarii, site-ul este atent monitorizat si se pot alterna metodele in functie de analiza traficului.

 

JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval